/Ajankohtaista
Ajankohtaista 2019-05-07T16:53:55+03:00

Vuosikokous 2019

Sunnuntaina 5.5.2019 SLL:n lämminhenkisessä vuosikokouksessa jouduimme luopumaan puheenjohtajastamme Ella Pyhältöstä, joka viisi vuotta luotsasi liittoamme ja saimme uuden puheenjohtajan, Eero Ojalan jatkamaan tehtävää. Lämmin kiitos kummallekin.

Tämänpäiväiset runot 2019

Sunnuntai 12.5.2019

Talvipuutarha (Hammarskjöldintie 1)

Suomen Lausujain Liiton perinteinen lukutapahtuma tulee taas!

Äitienpäivänä täräytellään vuoden 2018 aikana julkaistua runosatoa Talvipuutarhan esteettisessä miljöössä. Olemme saaneet käsiimme suuren määrän viime vuonna julkaistua materiaalia, josta valmistamme esitystapahtuman.

”Mä voin lukee ton oranssin kirjan!”

Runoja tulkitsemassa Liiton taiteilijajäsenet Valtteri Haliseva, Inkeri Hyvönen, Talvikki Eerola ja Jussi Lankoski.

Säkenöivät vuodet

Lausuntataiteilija Elsa Luukkonen

ti 14.5. klo 16.00 Espoon kulttuurikeskus

to 16.5. klo 14.30 Olarin kappeli

Ohjaus Inkeri Kivimäki

Vapaa pääsy (ohjelma 5€)

Hautausmaakierros

Sunnuntaina 26.5.20

Lausujain liiton kävely Hietaniemen hautausmaalla su 26.5. Lähtö vanhalta kappelilta, Marian sairaalaa vastapäätä (raitiovaunu 8:n pysäkki ”Maria”) klo 12. Käymme monien tunnettujen lausujien haudoilla, muistelemme heitä, emmekä tietenkään unohda runoja. Kävelyn vetävät Iiro Kajas ja Eilakaija Sippo.

****************

Seuraa myös jäsenyhdistysten toimintaa:

Kanta-Hämeen Lausujat