Lausuntataiteen valtakunnallinen ”ikkuna” on avattu.

Suomen Lausujain Liiton jäsenenä olet tervetullut tälle sivulle esittäytymään ja markkinoimaan järjestämiäsi lausuntatapahtumia.

Jos haluat tulla esitellyksi taiteilijajäsenenä tai jäsenyhdistyksenä, lähetä lyhyt esittelyteksti kuvan ja kuvaajatiedon kera liiton tiedottajalle marju.lokstrom[at]gmail.com. Mallia voit ottaa jo julkaistuista kuvallisista esittelyistä. Lähettämäsi materiaali julkaistaan muutaman päivän sisällä sen vastaanottamisesta. Saat tarvittaessa apua tekstin muokkaamisessa.

Jos haluat järjestämäsi lausuntatapahtuman julkaistavan liiton tapahtumakalenterissa, lähetä tapahtumatiedot, lyhyt esittelyteksti ja kuva (vaaka) kuvaajatiedon kera liiton tiedottajalle marju.lokstrom[at]gmail.com. Lähettämäsi materiaali julkaistaan muutaman päivän sisällä sen vastaanottamisesta.

Jäsenet tekevät liiton. Annetaan yhdessä Suomen Lausujain Liitolle eloisa muoto ja vahva ääni!

Jos olet Suomen Lausujain Liiton jäsen, mutta et löydä nimeäsi ja yhteystietojasi listalta, lähetä liiton sähköpostiin kirjallinen pyyntö asiasta. Liiton nettisivulle voi lisätä jäsentiedot vain, jos jäsen antaa niiden julkaisuun kirjallisen luvan.

Suomen Lausujain Liittoon kuuluu 294 taiteilijajäsentä, joista yksi on kunniapuheenjohtaja ja viisi kunniajäsentä. Yhteisöjäseniä eli jäsenyhdistyksiä on 25 eri puolilla Suomea.

Taiteilijajäsenet | Yhteisöjäsenet

Taiteilijajäsenet

Yhteisöjäsenet